728 x 90

Ο Α.Σ.Ε.Α.Κ. στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Ο Α.Σ.Ε.Α.Κ. στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

aseak1722016

1

Τ
ο πρώτο πέρασμα της σειράς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων από τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης υπήρξε μεγαλοπρεπές! Σε αγωνιστικό διήμερο γεμάτο ενθουσιασμό, παλμό και υπέροχες παραστάσεις το ιστορικό σωματείο τίμησε δεόντως την επιτραπέζια αντισφαίριση και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.

Σε άψογη συνεργασία με την πολύπειρη από τέτοιες διοργανώσεις, Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., παρουσίασε εικόνα, η οποία άφησε απόλυτα ευχαριστημένους συμμετέχοντες και συνοδούς, εικόνα που αρμόζει στο βαρύ όνομα της Χ.Α.Ν.Θ. και αποτελεί εφόδιο για την καθιέρωση του τουρνουά.

To νέο πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχών στον θεσμό με 314 αθλητές και αθλήτριες και η επιβεβαίωση της τεράστιας απήχησης, που παραδοσιακά σημειώνουν τα όπεν μικρών ηλικιών της Θεσσαλονίκης, έδωσαν τη μεγάλη ώθηση.

Μετά ανέλαβαν η Τοπική Επιτροπή και ο σύλλογος να βγάλουν στο αθλητικό κέντρο «Μίμης Τσικίνας» το αποτέλεσμα που θα ευχαριστούσε τους επισκέπτες και θα διαφήμιζε το αύριο του αθλήματος. Δίχως αμφιβολία τα κατάφεραν εξαιρετικά με μεράκι, αλλά και επαγγελματισμό.

Τα χρυσά μετάλλια στο 10ο όπεν της σεζόν κατέκτησαν ο Γρηγόρης Οικονόμου στους Νέους άνδρες, η Θάλεια Κορδούτη στις Νέες γυναίκες, ο αδερφός της Δημήτρης Κορδούτης στους νέους, η Αλεξάνδρα Τουντακώβα στις νεάνιδες, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους παίδες, η Έλλη Φίσερ στις κορασίδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους παμπαίδες, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες και ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης στους μίνι παμπαίδες.

Πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κατέστη δυνατό να γίνουν οι 9 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που προκηρύχθηκαν. Πρώτη φορά επίσης χρησιμοποιήθηκαν 20 τραπέζια κι αυτό λειτούργησε καθοριστικά στο να κυλήσει ομαλά το (συνολικά 22 ωρών) πρόγραμμα με τον απρόσμενα μεγάλο όγκο αθλητών.

Την πρώτη ημέρα καταγράφηκε δράση 14 ωρών! Οι αγώνες άρχισαν στις 08:30 και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 16:30. Κάποιες στιγμές μάλιστα, πιέστηκαν τα ωράρια προκειμένου να προλάβουν κάποιες αποστολές τις σημερινές πτήσεις και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν.Θ. και της Τοπικής Επιτροπής δέχονταν συνεχώς συγχαρητήρια για την οργάνωση, τις συνθήκες και όλα όσα ετοίμασαν. Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, με τις παροχές του προς αθλητές και συνοδούς, όπως και με τις ιδέες του, ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας «ίσως έκανε και την καλύτερη διοργάνωση στα αναπτυξιακά», όπως έλεγαν μέλη αποστολών και σε κάθε περίπτωση ανέβασε επίπεδο στον θεσμό!

Οι 314 συμμετοχές προήλθαν από συνολικά 64 σωματεία και χωρίζονταν σε 15 Νέους άνδρες, 8 Nέες γυναίκες, 36 νέους, 24 νεάνιδες, 84 παίδες, 33 κορασίδες, 61 παμπαίδες, 26 παγκορασίδες και 27 μίνι παμπαίδες!

Είχαν αθλητές σωματεία από τις περιοχές: Αθήνα, Δράμα, Καβάλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πάτρα, Πολύγυρου Χαλκιδικής, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Λέσβο, Ορεστιάδα, Λάρισα, Βόλο, Χανιά, Έδεσσα, Κοζάνη, Ιωάννινα και Καρδίτσα. Το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών κατείχε η Σίνδος της Θεσσαλονίκης με 253 από τον Μάρτιο του 2014.

Για την Καβάλα ,έλαβαν μέρος 12 αθλητές -τριες ,που μαζί με την ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ και την Κανάρη ήταν σύνολο 14, τα καλύτερα πλασαρίσματα τα έκαναν η ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ 2η,η Κανάρη 3η, ο Πασχαλέρης 6ος, η Πάτρα 9η, η Ταουσάνη 10η, η Τζουνοπούλου 10η, ο ΑΛΑΡΟΥΠΙ 13ος και ο Τζουνόπουλος 13ος.

Επόμενοι αγώνες είναι ξανά στη Θεσσαλονίκη το διήμερο που μας έρχεται 20-21/2 με τα μπαράζ Βορ. Ελλάδας όπου συμμετέχει η ομάδα ΑΝΔΡΩΝ της ΚΑΒΑΛΑΣ στο top 6 της Β Εθνικής της ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Να σημειωθεί ότι η ηλικία των παιδιών είναι 14χρ και 15χρ.!(Πασχαλέρης, ΑΛΑΡΟΥΠΙ, Τζουνόπουλος).

Νέα σε εικόνες


Ελλάδα

Αγροτικά